Hendri Panulis tulisan

panulis:
Hendri
Diterbitkeun ku:
4 Tulisan

Tulisan panulis

  • Tulisan perkenalan ngeunaan kelompok farmakologis ubar pikeun prostatitis. Daptar ubar penting pikeun pengobatan prostatitis sareng prostat adenoma di lalaki. Pendapat pasién ngeunaan ubar pikeun ngagentoskeun peradangan kelenjar prostat.
    27 Juli 2021
  • Sateuacan ngalaman kursus pangobatan pikeun panyakit naon waé, penting pikeun mendakan langkung seueur inpormasi ngeunaan ubar anu diresepkeun ku dokter anu hadir.
    12 Mei 2021
  • Nyababkeun, gejala, diagnosis prostatitis kronis. Perlakuan sareng ramalan prostatitis kronis.
    4 Mei 2021
  • Prostatitis nyaéta hiji inflammation tina kelenjar prostat. Ieu téh cukup kasakit ilahar di lalaki, nu rata-rata umur 25-45 taun. Prostatitis di lalaki bisa lumangsung salaku acutely jeung chronically (aliran slow).
    1 Januari 2020