Rudi Syaukany Panulis tulisan

panulis:
Rudi Syaukany
Diterbitkeun ku:
2 Tulisan

Tulisan panulis

  • Lolobana lalaki nu bener kaséhatan maranéhanana, tapi nepi ka harita, nepi ka masalah dimimitian pikeun toél dina sistem reproduksi. Kabéh lalaki para ahli nyarankeun yen sanggeus 40 taun, perhatian husus mayar ka nagara-na sistim kemih.
    1 Maret 2020
  • Gejala prostatitis nu rupa-rupa. Kahiji gejala prostatitis aya gangguan urination. Dina kalolobaan kasus, akut prostatitis dimimitian jeung gejala naek suhu awak ka 39-40° C demam sarta chills.
    24 Désémber 2019