Naon tamba pikeun prostatitis leuwih alus jeung leuwih éfisién?

Inflammation tina kelenjar prostat brings lalaki loba troubles: ti nyeri jeung masalah dina kahirupan seksual ka résiko kangker. Patologis prosés di jalu kelenjar disebut sabab beda jeung cageur pikeun prostatitis nyaéta ditugaskeun jeung akun maranéhanana.

indikasi pikeun

Sabab jeung gejala tina radang prostat

Radang prostat nyaéta hasil tina kelenjar, patogén atawa patologis prosés disababkeun ku stagnation. Nu paling umum route entry patogén – kemih inféksi, kaasup dikirimkeun sacara séksual. Inféksi bisa lumangsung dina cara nu sejen – ngaliwatan getih, limfa ti foci tina inflammation kronis dina awak. Ruksak huntu, tonsillitis, bronchitis, jeung sumber séjén baktéri berpotensi ngabalukarkeun prostatitis.

Radang prosés nyumbang ka:

  • a sistim imun ngaruksak;
  • hipotermia;
  • gangguan hormonal;
  • gaya hirup sedentary;
  • beurat;
  • sedentary gawé;
  • kabebeng;
  • henteu teratur kahirupan seksual.

Pikeun lalaki pisan ngabahayakeun nu mana wae nu kamacetan di pelvis. Sirkulasi goréng, ingetan kemih, teu dahar nyieun lingkungan nguntungkeun robah patologis di prostat jaringan, jadi prostatitis kronis ieu didiagnosis di 80% pasien leuwih kolot ti 50 taun. Sanggeus 35 taun, nu incidence nyaéta kira-kira 30%, di lalaki ngora prostat nyaéta inflamed unggal kasapuluh.

Inflammation akut ieu dicirikeun ku parna tanda:

  • sering shortness urinating;
  • purulent ngurangan ti uretra;
  • nyeri kana balik deui handap;
  • suhu;
  • chills jeung lemah.

Gejala prostatitis kronis leuwih dipaké:

  • nyeri gambar, jeung kumawula ka sacrum, organ pelvic;
  • ngaduruk jeung kasusah lamun urinating;
  • sénsitip;
  • lemah, nyeri cacakan, teu ngarareunah salila éjakulasi.

Prostatitis kronis bisa ngamekarkeun salaku konsekuensi tina akut – salaku hasil inadequate treatment, teu nepi ka ahir perlakuan. Noninfectious prostatitis teu disambungkeun ka baktéri lesion, geus saeutik demi saeutik kabentuk jeung disebut ngeuyeumbeu. Anak ngabalukarkeun teu ngan dahar jeung fisik inactivity, tapi patali umur-robah hormonal.

Cageur indolent panyakit ieu leuwih hésé ti primér. Dina kasus dimungkinkeun, geus cukup pikeun nyabut inflammation jeung ngancurkeun kuman. Lamun ngajalankeun prostatitis merlukeun hiji pendekatan terpadu kaasup, sajaba nginum obat, robah gaya hirup, jeung quitting kabiasaan goréng.

Golongan narkoba dipaké dina treatment of prostatitis

Pangobatan pikeun treatment of prostatitis nyaéta dibagi kana sababaraha golongan:

  1. Antibiotik. Lamun inféksi baktéri anu dipidangkeun nyokot ubar jeung spectrum lega aktivitas ngalawan paling kemih patogén. Eta rectal suppositories jeung injections dina dasar ftorinol – 2 ml daily 1 – 2 minggu, pénisilin – 1,000 mg dua kali sapoé rate for 7 – 10 poé.
  2. Panawar nyeri. Pikeun pain and inflammation relief gejala NSAIDs dipaké: 3 ml daily suntik, atawa 1 – 2 tablet oral. Tangtu 5 – 10 poé.
  3. Alfa-adrenergic blocker. Kaasup dina terapi symptomatic prostatitis di palanggaran tina outflow cikiih disababkeun ku halangan saluran kemih. Kelenjar prostat Enlarged squeezes uretra, ngabalukarkeun akut atawa kronis reureuh tina cikiih. Pangobatan mantuan pikeun bersantai otot kandung kemih jeung terusan, jadi cairan kalawan bébas béak di luar. Disarankeun ubar sakali sapoé suntik for lila.
  4. Relaxants otot. Ngaleungitkeun stress organ jeung jaringan dina perineum. Tembok kandung kemih, kelenjar prostat ngalegaan jeung nyadiakeun bébas outflow sékrési. Dibéré hiji dosis 1 ml intramuscularly dua kali hiji poé rate pikeun 10 – 30 poé.
  5. Antispasmodics. 2 tablet atawa 1 nepi ka 3 kali sapopoé salila 2 nepi ka 5 poé mantuan ngagentos spasms otot, kapal jeung ducts. Alatan rélaxasi restores sirkulasi getih, eliminates bareuh, nyeri, dirumuskeun hiji rusiah.
  6. Phytotherapeutic ubar. Obat Herbal nu merangsang getih jeung sirkulasi limfa, ngurangan tina jus prostat, nu kaasup di terapi salaku adjuvant. Éféktif tamba pikeun prostatitis ngandung bahan saperti ekstrak siki waluh sari, Serena creeping.
  7. Olahan Vitamin. Pikeun ngaronjatkeun métabolisme jeung nguatkeun sistim imun urang nyarankeun tangtu terapi vitamin salian utama treatment of prostatitis.

Sajaba ngagunakeun nginum obat, sabar téh prescribed a diet, jeung mode:

  • dina akut prostatitis – bed sesa di imah, pelvic sesa, dina kasus parna – rumah sakit;
  • sabar jeung bentuk kronis radang merlukeun biasa hirup seksual, aktivitas fisik, nu ngagancangkeun sirkulasi getih, stasis, jeung strengthens organ pelvic, prostat urut jeung physiotherapy.

Ti pikeun ngubaran prostatitis di lalaki nu urologist nangtukeun dina dasar nganalisa. Rusiah tina kelenjar prostat mana panalungtikan, jeung lamun geus kauninga inféksi baktéri, pastikeun hiji antibiotik prescribed. Nu ubar, dosage jeung durasi gumantung kana patogén jeung severity gejala.

Prostatitis ogé bisa disababkeun ku virus, parasit infestation, dina kasus ieu, terapi antibiotik anu teu epektip, ieu téh perlu pikeun milih ubar aktif ngalawan nu dicirikeun patogén. Lamun ngolesan prostat teu nunjukkeun ayana patogén, jadi inflammation geus congestive asal, jeung perlakuan anak strategi teu kaasup antimicrobials.

ubar

Kompléks ubar ti prostatitis

Dina kronis panyakit prostat nembongkeun hiji pakakas komprehensif pikeun ngaronjatkeun prosés métabolik di prostat. Perlakuan ieu mantuan pikeun ngaleungitkeun faktor nu nyumbang ka pangropéa of radang fokus. Daptar ubar ti prostatitis di lalaki, aya loba ubar.

Suntikan dina dasar extracts ti kelenjar prostat sapi. Alat ngabogaan éfék anu mangpaat dina status kanker, ngaronjatkeun trophic jaringan, ngarangsang lokal kawedukan. Salaku hasil nu tangtu injections eliminates inflammation, bareuh jeung hypertrophy tina kelenjar, ngurangan leukocyte massa di rusiah, normalizes urination.

Cageur prostatitis teu ngabalukarkeun efek samping jeung geus no contraindications, iwal pikeun réaksi individu. Tangtu 5 – 10 poé 1 – 2 vials tina powder pikeun persiapan leyuran per poé, intramuscularly. Ubar ieu ogé sadia di bentuk rectal suppositories, nu diwanohkeun jero kana anus tapi peuting atawa 2 kali sapoé sanggeus bowel.

Gancang cageur pikeun prostatitis jeung hiji sari tina asalna sato dina bentuk suppositories sarta tablet. Nyadiakeun kuat antimicrobial jeung pangaruh anti-radang, ngurangan résiko gumpalan getih. Eliminates stagnation cikiih jeung sékrési, toning tembok kandung kemih jeung prostat.

Salaku hasil perlakuan ngaronjatkeun kualitas mani sarta ngaronjatkeun kasuburan. Tangtu terapi merlukeun hiji minimum tina 20 tablet (2 per poé) jeung nu sarua pikeun preventif téhnik 1 – 2 kali per taun.

Ieu ngandung harti-tutuwuhan dumasar bahan aktip saw Palmetto sari . Geus pangaruh anti-radang, ngurangan exudative prosés di kelenjar prostat, ngatur produksi androgens.

Biasa takeran 1 kapsul per poé, tangtu lilana ditangtukeun individual.

Masih aya ubar dumasar kana sintétik komponén finasteride. Anak action diwangun dina konversi téstostéron hormon lalaki pikeun ngabentuk DHT, nu ngabalukarkeun enlargement prostat. Salaku hasilna, hypertrophy ngurangan, nu dysuric gangguan. Treatment jangka panjang (genep bulan), 1 tablet sapoé.

Ubar ieu contraindicated di penderita kanker prostat.

Sayur kapsul jeung waluh siki minyak dina komposisi. Relieves nyeri prostatitis jeung adenoma, eliminates dysuria, naek ka potency jeung kualitas spérma.

Dipake ubar jangka panjang, 3 nepi ka 6 capsules per poé.

Lozenges ngandung antibodi pikeun prostatespecific antigen di homeopathic dosis. Nulungan bareuh, ngaronjatkeun Uro dinamika jeung outflow sékrési.

Kursus treatment lasts 4 bulan, 2 tablet isuk jeung sore, lamun perlu, panarimaan frékuénsi anu dibawa ka opat. Cageur prostatitis ieu contraindicated di oncological panyakit prostat, nu necrosis jaringan, hypersensitive.

Nu phytopreparations jeung anti-radang sipat. Ngawengku extracts of orchids, buludru kacang, apu jeung sayur séjénna komponén. Lamun prostat disarankeun pikeun periode panjang nyokot ubar 4 nepi ka 6 bulan ka 2 tablet tilu kali sapoé.

Tamba ngaronjatkeun microcirculation dina jaringan tina prostat, ngurangan bareuh, jeung normalizes aliran cikiih jeung sékrési. Alat ngabogaan pangaruh positif dina spérmatogenesis jeung potency.

Suplemén Dietary jeung sari dwarf tangkal korma jeung nu séjénna botanicals, vitamin jeung unsur renik mangpaat pikeun kaséhatan gedong. Bagian:

  • nettle akar
  • ginseng,
  • Ginkgo
  • horsetail,
  • vitamin E, C, D3,
  • chrome
  • selenium,
  • séng.

Cageur prostatitis nyegah tumuwuhna prostat jaringan, ngurangan bareuh jeung dysuria. Capsules nu dicokot 1 hal pikeun hiji bulan, malikan tangtu sanggeus 3 bulan. Suplement ieu contraindicated di tachycardia, hipertensi, insomnia, hyperthyroidism tiroid.

Harita dina obat ti prostatitis

Meuli apotik nginum obat ti prostatitis jeung Suplemén dietary, sabar kudu ngarti yén dina kasus prostat timer nginum obat bisa ngakibatkeun chronicity prosés. Treatment of prostatitis nyaéta hiji kompléks jeung prosés panjang, nu kudu salawasna diangkat ku urologist sanggeus ujian.

Feedback négatif ti penderita ngeunaan ubar nu mindeng patali ka salah dipilih hartina – ieu kajadian lamun bener ngabalukarkeun panyakit teu ngadegkeun. Lemah efisiensi loba ubar nu patali jeung kurangna usaha dina bagian pasien: teu dulur bisa ngarobah gaya hirup maranéhanana, méré nepi alkohol jeung junk dahareun.