Kumaha pikeun ngubaran prostatitis kronis pikeun lalaki di imah

Lamun anjeun mingpin hiji gaya hirup damang, latihan saeutik, meakeun ngabahayakeun pangan, kaleuwihan beurat, inuman alkohol jeung haseup, poho ngeunaan meunang leupas tina prostatitis. Perlakuan, nu bakal nulis resep dokter bakal teu epektip. Hal kahiji ka bubarkeun getih di kelenjar prostat jeung ngarojong awak dina kaayaan sehat, ningkatkeun sistem imun. Sanggeus kabéh, sistim imun lemah nyaéta muka gerbang pikeun inféksi, kaasup maranéhanana anu ngabalukarkeun prostatitis.

Ayeuna hayu urang ngobrol ngeunaan salah sahiji sabab utama prostatitis jeung naon kudu anjeun pikeun ulah, jadi anjeun teu kudu masalah prostat. Tanpa alamat ngabalukarkeun ieu téh teu mungkin keur cageur panyakit séjén pikeun lalaki.

Urang bisa aman nyebutkeun yén persentase pangbadagna kasus ieu prostatitis hal ieu alatan alesan utama ieu. Cageur prostatitis perlu pikeun nyieun kahirupan sex cageur. Naon teu eta maksudna?

Terapi of prostatitis

Keusikan énergi tina awak handap: sistem reproduksi ngeusi getih artéri, nurun mulang véna. Alam kalakuan sapatemon jeung éjakulasi, énergi mana(anu dibikeun ka awewe atawa ngan saukur dissipated), jeung sirkulasi getih téh disimpen deui. Tanpa éjakulasi kajadian nu stagnation getih nu geus pisan pangaruh négatif dina prostat. Jalma anu ngalengkepan polah seksual tanpa kudu tungtung sok gering jeung prostatitis, sarta kungsi bisa cageur manéhna.

Lamun mikir anjeun teu milik risiko group, sabab sok mungkas nepi sauyunan éjakulasi, saterusna mah kudu nguciwakeun anjeun. Kanyataan nyaeta dina dinten ieu sacara séksual liberated masarakat, urang mindeng teuing narima sinyal nu ngagumbirakeun jalu sistem reproduksi. Jeung sadia mintonkeun taranjang awewe dina Internet jeung dina televisi, indecency awewe modern dina kahirupan sapopoe.

Nu naha aya teu kudu kasampak di pornografi, lalajo sawawa eusi dina Internet. Tapi lamun bener ngarasakeun ngalakonan eta, ngalakukeun hal eta salaku jarang nu jéntré. Jeung lamun dijieun saperti peccadillo, mangka finish final salaku alamiah di alam. Lamun aya pasangan, mangka ngalakukeun hal eta sorangan. Tangtu, ieu teu pilihan pangalusna, jeung kuring teu bakal mamatahan ka kalibet dina diri gratification.

Tapi pikeun prostat kaséhatan, jeung cageur eta, eta bakal leuwih alus ngimpi ngeunaan sex, nempo awewe taranjang di Internét tanpa saterusna éjakulasi. Jeung pangalusna tina sagala, lamun anjeun teu hayang nyieun prostatitis, atawa worsen kaayaan, perlu mangtaun sex cageur jeung ka refrain ti ningali katresna taranjang di Internet jeung di majalah.

Kusabab kitu frékuénsi sex anu pohara penting lamun anjeun hayang cageur prostatitis. Jeung kumaha eta ditangtukeun? Datang ka sex cageur, anjeun bakal cease ka salempang. Anjeun périodik bakal nyieun asih persis lamun kuring hayang awak, teu kotor pikiran, nempo sopan film atawa majalah.

Awak bakal ngabejaan ka anjeun lamun ngalakukeun hal eta. Frékuénsi sex anu béda pikeun dulur, gumantung kana umur, kaséhatan, jeung énergi. Jadi ngadangukeun awak anjeun lamun hayang loba, teu ngantep alam nelepon. Geus sex pas mungkin jeung bakal rengse na éjakulasi.

Aya waktu anu pohara éndah téhnik, nu teu ngan nyegah perkembangan inflammation di prostat, tapi ogé bener mantuan cageur prostatitis. Ieu mah yakin kana pangalaman sorangan. Mun anjeun geus nekat jeung sia mantuan, coba ieu téhnik basajan, kuring assure anjeun, anjeun bakal poho ngeunaan nyeri gejala.

Urang ngobrol ngeunaan retraction tina beuteung handap, internal otot organ réproduktif, nu crotch , jeung compressing anus. Nyaeta, pikeun maksimalkeun pungsi pamakéan sagala otot nu organ réproduktif jeung ogé otot sabudeureun prostat. Disebutkeun bener, aya tilu téhnik beda:

  1. retraction tina beuteung, otot organ séks;
  2. nu retraction tina otot perineum antara anus jeung rarangan, manéhna mula-Bandha;
  3. ashwini saarah komprési tina anus.

Dina raraga ka éféktif cageur panyakit, perlu pikeun ngagabung tilu ieu téhnik, jeung pikeun genah, loba ngan saukur disebut mula-Bandha.

Ieu téh hiji latihan pohara alus eliminates stagnation dina prostat. Pikeun ngaronjatkeun kaséhatan, cageur prostatitis kudu ngalakukeun hal eta sababaraha kali sapoé pikeun 5-10 menit. Bisa jadi latihan bohong turun, linggih di gaw nu, imperceptibly, di mana wae waktu bébas. Hal utama nyaéta pikeun nerapkeun eta saeutik demi saeutik sadar, tanpa usaha jeung ngadadak belah.

Kontra indikasi: headaches, tekanan getih luhur. Oge, sacara saksama nuturkeun ieu asana cervical jeung osteochondrosis. Tanpa fanatisme, eta teu sampurna latihan, jeung nu pelvis nu di luhur jantung, pikeun anu pangalusna mulang getih ti rarangan ka jantung.

Kumaha pikeun ngubaran prostatitis di lalaki? Pajoang prostatitis anu dilakukeun dina sababaraha arah. A treatment komprehensif tina inflammation tina kelenjar prostat di lalaki ieu aimed di ngaleungitkeun ngabalukarkeun panyakit, alleviating gejala jeung ningkatkeun imunitas.

Terapi of prostatitis di wangun beda

  • Kronis radang prostat. Dina perlakuan kronis radang prostat pasti kudu nyingkahan hipotermia, lamun kahayang kudu ngagentos sorangan, teu bisa ditolerir, éta ogé perlu pikeun nyegah kabebeng jeung ngalakukeun latihan dina isuk-isuk. Dokter biasana nulis resep ubar kawas antibiotik, NSAIDs jeung antidepressants.
  • Baktéri ngawangun tumuwuh minangka hasil tina penetrasi kana prostat patogén baktéri. A treatment komprehensif of inflammation ieu ngawengku pamakéan antibiotik jeung ubar (fluoroquinolones, macrolides atawa pénisilin), NSAIDs, sedatives jeung α-blocker, jsb. Perlu diet jeung tampikan oily jeung smoked, lada jeung pickled, asin pangan olahan, kopi jeung sodas, alkohol jeung barang canned.
  • Treatment ubar prostatitis
  • Lamun akut prostatitis jenis terapi kudu jadi kajawab langsung. Perlakuan éféktif prostatitis di imah kaayaan akut alam patologi ieu prescribed ku dokter. Eta ngawengku asupan nginum obat jeung bola ti campuran madu jeung siki waluh. Lamun akut kaayaan dipiceun, anjeun bisa ngalakonan perlakuan urut.
  • Cukup suksés perlakuan di imah prostatitis congestive tipe. Disarankeun babarengan jeung anu ditugaskeun ubar pikeun nyokot waluh siki jeung elderberry sari, dekok tina bibit peterseli, jsb.

Treatment of prostatitis di imah kaayaan kasebut nyaéta dimungkinkeun, tapi awal rundingan tina urologist masih wajib pikeun nyegah kakeuheul of kasakit.

Kumaha pikeun ngubaran prostat di imah

Patologi bentuk langsung mangaruhan pendekatan treatment of prostatitis dina lalaki di imah. Lamun prostatitis nyaéta non-baktéri, geus lumangsung dina bentuk kronis, jeung radang baktéri asal bisa boga akut tangtu. Ngan sanggeus urological konsultasi jeung dokter bisa milih paling hade perlakuan di imah.

Bantuan gede pikeun cageur prostatitis di imah infusions tina tutuwuhan ubar. Aya loba mangpaat resep.

  1. Daun jeung babakan hazel. Bahan nu atah diperlukeun pikeun brew jeung ninggalkeun tutup dina hiji jam. Ieu téh leuwih sae pikeun make babakan jeung foliage tangkal ngora. Urang angka nu gede spoonful tina minced atah cukup cangkir cai ngagolak. Infusion filter jeung nyokot opat kali sapoé pikeun ¼ Cup. Aya persepsi yén sanggeus hiji minggu nyokot ieu ngandung harti cageur inflammation tina kelenjar prostat di imah.
  2. Aspen babakan. Pikeun persiapan ubar diperlukeun dina spring awal pikeun ngumpulkeun babakan ti ngora aspens jeung garing dina oven. Tuluy 100 gram tipung babakan tuang 200 ml vodka jeung terus salila 2 minggu di pacilingan poék, sapopoé peretryahivaya geus. Saterusna alat filter jeung candak 20 tetes di 100 ml cai tilu kali per poé. Panjang treatment bisa nyokot sababaraha bulan.
  3. Ivan-tea. Anjeun kudu ngeusian hiji badag sendok crushed jukut sagelas cai pindang jeung keukeuh dina disegel panutup pikeun 40 menit. Filter nu infusion jeung inuman tilu kali sapoé pikeun hiji scoop big.
  4. Lidah jeung madu. Kudu ngagiling a pound tina daun lidah leuwih 3-4 taun jeung nyampur loba pon madu, campur tuntas. Saterusna, nu balukarna campuran ieu ditambahkeun satengah liter anggur beureum garing variétas sarta endure 5 poé dina poék lomari. Nyokot inflamed prostat di imah salila bulan dina sendok gede sababaraha kali sapoé.
  5. Cara séjén pikeun meunangkeun leupas tina prostatitis di imah nyaéta asupan ginseng tincture. Akar ieu dituang 50% alkohol jeung yuswa sahenteuna dua minggu. Rengse tincture nyokot unggal dintenna 20 tetes. Nu ubar ieu contraindicated dina kasus gangguan saré jeung hipertensi.

Dana ieu nu disarankeun dina pengobatan radang patologi prostat di imah salaku tambahan éfék terapi.

Perlakuan éféktif prostatitis remedies kawas teas herbal. Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun nyiapkeun ubar ti cabang of hazel. Anjeun kudu nyokot ipis cabang ngora, eusian eta jeung golak cai jeung kulub satengah jam. Bener disusun ubar bakal geus a reddish-coklat hue. Cairan anu dihasilkeun kudu jadi ingested atawa dipaké pikeun diuk-mandi.

Siki waluh

Loba junun diolah jeung produk dumasar kana bumbu. Contona, hiji dekok tina campuran bearberry, birch daun jeung yarrow. Gedé campuran sendok tuang cai nu ngagolak jeung mandi haneut saparapat jam, terus disaring jeung inuman 2 badag spoons saméméh dahar. Kumaha cageur prostatitis lamun ubar pikeun cope jeung kasakit teu gawé? Urang kudu mantuan awak dekok tina burdock akar, widang horsetail, atawa hawthorn, chamomile kembang, jsb.

Siki waluh

Siki waluh nu dianggap salah sahiji cara anu pangalusna kumaha pikeun ngaleungitkeun inflammation dina prostatik jaringan. Produk ieu téh incredibly beunghar séng, jeung naon ngajadikeun eta jadi éféktif dina protivodiabeticescoy terapi. Sapopoé lalaki saméméh kadaharan anjeun perlu dahar sahenteuna 30 siki. Jumlah siki waluh ngandung poean pakewuh séng unsur, nu berjuang jeung prostatik pathologies.

Jus terapi

Lamun prostat jadi inflamed, sampurna ngaluarkeun patologis gejala husus jus terapi. Pikeun produksi juices anjeun kudu ngagunakeun pakakas, saperti juicer jeung sayuran. Ku dahar seger jeung alami juices penderita aktif ékskrési urate deposit, nu mantuan ka nulungan inflammation, sarta ogé nyabut pathogenic mikroorganisme. Paling penyembuhan jeung mantuan pikeun jalu prostat nyaéta:

  • Wortel-jus waluh, dicampurkeun dina babandingan sarua;
  • Nginum ti elderberry, eta disarankeun pikeun inuman dina hiji burih kosong pikeun 10 poé 100 ml;
  • Nu jus héjo nu anjeun inuman poean dina 0,5 l;
  • Sayur juices tina bonteng, wortel atawa beets, nu kudu nginum sapopoé di 0.6 l;
  • Jus seger atawa horseradish lobak teu ngan eases gejala, tapi ogé profilaktirujut perkembangan prostatik inflammation dina peuting anjeun kudu nyokot 2 sendok nu mana wae juices.

Dina pamakéan alami jeung freshly dijieun juices bisa pangalaman ringkes hyperthermic réaksi, tapi sanggeus sababaraha poé sagalana balik deui ka normal.

Peterseli

Kumaha nyabut serangan prostatitis? Aya loba saran ngeunaan pamakéan tina peterseli pikeun kaséhatan lalaki, sarta loba testimonials ngabuktoskeun ka kanyataan ieu. Konsumsi teratur tina peterseli bisa mantuan manusa pikeun ngajaga fungsi seksual anu normal, sarta ogé nyegah perkembangan prostatik radang prosés.

Peterseli ti prostatitis

Imah pikeun ngubaran prostatitis peterseli? Bisa hiji rohangan anu kaasup dina diet ku nambahan dina salads sayur seger. Sababaraha herbalists nyarankeun masak ti dirina jus. Keur tunggal pangakuan cukup pikeun nungkulan greens gedé séndok jus pikeun nyieun inuman a, eta téh perlu tilu kali sapoé saméméh hidangan salila satengah jam. Ogé protivospazmaticheskim perlakuan anjeun bisa make jeung siki tina tutuwuhan, crushing eta di powder a state.

Salaku bantuan kahiji pikeun akut prostatitis bisa dipaké rhizome peterseli. Anjeun kudu nyokot dua sendok atah jeung grind, tuluy tuang sagelas (0.2 l) tina cai nu ngagolak. Campuran jeung tutup a jeung kulub salila 10 menit, leuwih tiis jeung disaring. Nyieun kaldu kudu 100 ml.

Bawang bodas miboga sipat antioksidan alatan ayana allicin jeung volatile produksi bawang bodas éféktif maéhan baktéri mikroorganisme, nu ngajadikeun treatment of prostatitis bawang bodas di imah pisan produktif jeung éféktif. Ayana sanyawa walirang dina sayur nyadiakeun antibiotik pangaruh dina prosés radang.

Pencegahan

Teu kasampak pikeun treatment imah tina prostatik inflammation, urang kudu ngurus pencegahan. Pohara kapaké pikeun jog, leumpang leuwih jeung ngalakukeun latihan isuk. Pikeun rujukan anjeun bisa nempo video, naon latihan anu pangalusna pikeun ngalakonan jeung kumaha.

Ieu téh perlu pikeun nyegah hipotermia jeung tiis-patali pathologies. Saré leuwih alus dina teuas bed, jeung ti alkohol jeung rokok teu kudu nolak. Lamun maranehna geus diganggu akut prostatitis, perlu terus ngawas aturanana bowel movement. Inflammation akut jeung timely terapi bisa diubaran sagemblengna, tapi lamun teu ngarawat nu gering, manéhna ironiziruya, ku alatan éta, man périodik kaganggu exacerbation jeung kambuh. Ku kituna, pikeun ngubaran prostatitis nya eta perlu di kahiji hint tina masalah jeung kaséhatan, mangka komplikasi moal kaganggu.