Siki waluh jeung madu ti prostatitis: resep hadé

Siki waluh sareng madu mangrupikeun ubar rahayat anu kabuktian anu suksés dianggo dina pengobatan prostatitis. Kusabab komposisi anu beunghar, siki waluh kalayan kandungan zat aktif biologis anu luhur ngabantosan awak pikeun ngimbangan kakurangan vitamin, asam amino sareng unsur renik. Sipat ieu miboga éfék mangpaat dina sistim reproduksi lalaki jeung mantuan meunang leupas tina prostatitis.

madu jeung siki waluh pikeun prostatitis

Siki waluh jeung madu pikeun lalaki

Siki waluh pikeun lalaki mangrupikeun cara anu saé pikeun nyegah sareng ngubaran prostatitis. Pangaruh positif dumasar kana meresihan jaringan prostat tina partikel asing, racun, produk radang jeung baktéri. Pungsionalitas sél na dibalikeun, sirkulasi getih dina pembuluh ningkat, anu ngaleungitkeun tanda-tanda anu teu pikaresepeun tina panyakit.

Siki waluh mangpaat sabab beunghar ku zat aktif biologis sapertos:

  • Arginina. Protéin anu ngagaduhan pangaruh anu mangpaat dina kamekaran sareng pembaharuan jaringan otot, ningkatkeun sareng normalisasi tingkat hormon lalaki, sareng nyegah lumangsungna parobahan ganas sareng benign dina kelenjar prostat.
  • Séng. A microelement anu aub dina produksi téstostéron miboga éfék mangpaat dina kualitas spérma.
  • Fosfor. Microelement aub dina formasi spérma.
  • Asam omega-3 sareng omega 6. Zat anu ngamajukeun produksi hormon séks sareng ningkatkeun kahirupan seksual.

Komposisi ogé kalebet vitamin A, B, E, C, P, mangan, magnesium, asam alfa-linolenat, niasin sareng seueur zat mangpaat anu sanés.

Madu ogé ngandung zat anu mangpaat sapertos threonine, vitamin B, anu penting pikeun fungsi normal organ reproduksi lalaki.

Panyakit sapertos diabetes mellitus, hipertensi arteri, osteoporosis, invasi helminthic, gangguan sistem saraf, saluran pencernaan ogé indikasi pikeun panggunaan siki waluh. Pamakéan ubar ieu ngabantosan nguatkeun témbok vaskular, nurunkeun koléstérol getih, ngaleungitkeun racun ngabahayakeun tina awak, sareng normalisasi fungsi sistem saraf.

Cilaka tina siki waluh

Sadaya mangpaat siki waluh sareng madu tina prostatitis tiasa janten cilaka pikeun awak, upami anjeun henteu nuturkeun téknik panggunaanana.

Upami anjeun nganggo produk ieu dina jumlah anu ageung, éta tiasa mangaruhan kaayaan saluran pencernaan. Alatan kanyataan yén produk ngabogaan jumlah badag asam salicylic, gastritis jeung borok burih jeung peujit bisa lumangsung. Serat dietary kasar tiasa ngairitasi mémbran mukosa.

Eusi kalori anu luhur dina produk tiasa janten faktor anu tiasa ngarugikeun awak. Éta pisan sababna naha jalma kalawan obesitas anu contraindicated dina pamakéan jumlah badag produk.

Nalika nganggo siki, efek samping tiasa muncul: laxative hampang sareng pangaruh diuretik. Ieu alatan kanyataan yén produk ngabogaan sipat cleansing.

Resep

Kalayan adenoma prostat, sababaraha resep pikeun ngadamel siki waluh sareng madu parantos mendakan aplikasina. Hadé pisan mun éta ngagunakeun siki unpeeled na unroasted, sakumaha séréal gorengan teu ngandung gizi.

Resep dumasar kana siki waluh sareng madu anu bakal ngabantosan dina perang ngalawan panyakit prostat:

Resep Persiapan jeung aplikasi
Balon madu waluh
  1. Grind siki (70 PCS. ), Tambahkeun madu (8 TSP) ka aranjeunna sarta nempatkeun eta sadayana dina kulkas.
  2. Gulung kana bal leutik kalawan séndok téh jeung nempatkeun dina kulkas.
  3. Nyapek hiji bal 4-5 kali sapopoe.

Lalaki tiasa ngaraosan pangaruh positif tina perlakuan saatos 1 minggu, tapi durasi terapi kursus nyaéta 1 bulan. Unggal genep bulan, anjeun tiasa ngulang kursus pikeun pencegahan

némpelkeun madu waluh
  1. Candak ngeunaan 150 g siki Anggang, tambahkeun aranjeunna 5 sdm. l. madu jeung 1 sdm. l. minyak waluh.
  2. Panas campuran hasilna leuwih panas low jeung mix tuntas.
  3. Simpen pasta asak dina tempat anu tiis sareng poék. Candak hiji séndok téh sarapan jeung dinner
Bubuk siki waluh
  1. Grind 100 g siki dina mortir atawa coét kopi, ngayak ogé.
  2. Upami hoyong, campur jeung walnuts, siki wijen, kayu manis.
  3. Candak 2 sdm. l. dua kali sapoé, inuman cai dicampur dua sendok madu.

Dosis kahiji dilaksanakeun isuk-isuk dina burih kosong, anu kadua - magrib sateuacan tuang.

Émulsi
  1. Grind séréal (150 g) kana bubuk jeung salila ieu saeutik demi saeutik nambahan cai saeutik.
  2. Minyak anu hasilna éncér ku cairan, hasilna émulsi anu kedah dicampur sareng madu.
  3. Candak 1 séndok isuk jeung sore

Séréal ogé bisa dicokot dina bentuk murni maranéhanana, ditambahkeun kana salads, masakan. Saos sareng pasta dumasar kana produk ieu seueur dianggo.

Minyak disiapkeun tina siki waluh, anu dijual di apoték. Éta ogé dituduhkeun pikeun pengobatan prostatitis. Paké eta tilu kali sapoé pikeun séndok atawa tambahkeun kana salads.

Resep rahayat dumasar kana siki waluh jeung madu mantuan ngaronjatkeun potency, ngaleungitkeun gejala individu jeung nyegah transisi ka leuwih kompleks kasakit. Tapi konsumsi kaleuleuwihan produk ieu bisa ngakibatkeun konsékuansi goréng, ku kituna, pikeun éféktivitas, perlu ngagunakeun jumlah dianjurkeun produk jeung teu ngaleuwihan dosis prescribed.