Pangobatan prostatitis di lalaki: ubar - anu mana anu kedah dipilih?

Henteu janten rahasia yén kaséhatan anjeun gumantung pisan kana dokter anu anjeun angkat. Inpormasi dina tulisan bakal ngabantosan anjeun ngahindarkeun seueur kasalahan dina merangan panyakit.

Ubar pikeun pengobatan prostatitis

Naon prostatitis? Ieu mangrupa radang kelenjar prostat, nu disebut prostat. Kelenjar ieu ayana di handapeun kandung kemih, sabudeureun beuheung na.

Lolobana, sanggeus perlakuan ditangtoskeun, recovery lumangsung. Tapi dina sababaraha kasus, komplikasi dina bentuk prostatitis kronis mungkin. Komplikasi handap lumangsung: abscesses prostat, fistula prostat, sepsis, inféksi kemih naek - cystitis, Pyelonephritis.

gejala prostatitis jeung perlakuan na jeung ubar

Seueur lalaki nyéépkeun jumlah anu serius pikeun mésér rupa-rupa ubar, giliran perusahaan jaringan pikeun suplemén dietary (suplemén aktip sacara biologis) atanapi angkat ka tukang sihir sareng dukun.

Sareng éta sanés yén ubar anu disarankeun éta palsu atanapi spesialis ngora henteu ngadiagnosa akurat. Kahayang pikeun nyieun duit ti dokter jeung pamadegan prejudiced di pihak sabar ngidinan kasakit pikeun kamajuan quietly salila sababaraha taun.

Grounds pikeun kaulinan teu adil

Aya seueur cara pikeun ngadamel artos pikeun pasien anu parantos naroskeun pitulung pikeun masalah anu hipu sapertos kitu. Kauntungan utama dokter dina kaayaan ieu perenahna di unwillingness lalaki urang babagi kalawan batur wincik hirup pribadi-Na, fitur kaséhatan.

Dina kalolobaan kasus, pasien henteu nyobian ngarobih dokter atanapi ngajalanan pamariksaan tambahan. Malah lamun perlakuan teu epektip pikeun sababaraha taun.

Masalahna nyaéta dokter

Lalaki anu kaserang prostatitis kronis kedah resep tés (tes getih, sékrési kelenjar sorangan, cikiih) sateuacan ngamimitian kursus perawatan.

Dumasar data anu dicandak sareng hasil ultrasound, urologist tiasa resep pangobatan anu leres. Spesialis anu kompeten pasti bakal tumut kana saran ti spesialis anu sanés (contona, ahli terapi atanapi kardiologis).

Salila perawatan, anjeun kedah nganjang ka laboratorium sababaraha kali deui pikeun kéngingkeun inpormasi anu tiasa dipercaya ngeunaan efektivitas obat anu resep. Lamun urologist attending neglects metoda kontrol ieu, aya alesan pikeun nganggap lalawora atawa nyangka incompetence-Na.

Ubar pikeun prostatitis. Nu milih?

Pabrikan seueur obat atanapi bahkan sadayana ranté apoték ngalebetkeun perjanjian diam-diam sareng dokter anu bakal resep kursus pangobatan pikeun pasienna. Sadaya ubar tina kursus ieu bakal mahal, sareng anu paling penting, aranjeunna bakal dilarang diganti ku analog - generik.

Hasilna, moal aya perbaikan, sareng kaayaan kauangan dokter bakal ningkat. Kalayan pendekatan anu serius, spesialis nyalira kedah nawiskeun pilihan pasien pikeun ngagentos pangobatan anu diresmikeun upami teu mungkin mésérna (biaya tinggi. Réaksi alérgi anu dititénan sateuacana kana komponén).

Naha anjeun peryogi suplemén dietary sareng ubar tradisional?

Dokter anjeun tiasa resep suplemén dietary pikeun anjeun. Suplemén biologis, kitu ogé ubar tradisional, dicandak pikeun nguatkeun umum awak. Éta mujarab dina hal pencegahan sareng pamulihan saatos nyandak bahan kimia anu kalebet dina kursus perawatan utama.

Sanajan kitu, éta salah ngagunakeun éta salaku ubar ngarah, atawa salaku komponén perlu perlakuan. Dina raraga bener cageur, Anjeun kudu neangan pitulung ti urologist anu bisa nulis resep ujian perlu.

Perlakuan dilumangsungkeun ku ubar nyokot kana akun ciri awak sabar sarta kamampuhan finansial na. Perlakuan jeung bumbu atawa suplemén dietary dilumangsungkeun kalawan idin ti dokter, tapi teu dina formulir kapaksa.