Ubar paling mujarab pikeun pengobatan prostatitis

Diantara lalaki, masalah prostatitis akut. Apoték nawarkeun rupa-rupa pilihan pikeun nungkulan ailments. Ku alatan éta, anjeun kudu ngarti sagala diversity.

dokter nyarankeun tamba pikeun prostatitis

Jenis ubar pikeun radang kelenjar prostat

Jenis ubar pikeun prostatitis:

  • Tablet sareng kapsul.Beda antara sarana dina struktur maranéhanana - di urut konsistensi padet, sarta dimungkinkeun dina struktur diwangun ku cangkang gelatinous sarta dikandung dina ubar. Duanana ubar dicokot oral (ku sungut) jero;
  • Solusi pikeun suntikan (suntik).Penetrasi ubar di jero dilaksanakeun langsung. Intramuscular atanapi administrasi intravena dianggo;
  • Lilin.Kauntungannana nyaéta aranjeunna sakaligus gaduh épék antibakteri, anti-radang sareng analgesik. Aranjeunna diwanohkeun langsung kana réktum, sabar kedah ngagolér di sisi-Na di sisi sarta tetep dina posisi ieu sahenteuna satengah jam. Antukna, suppository gaduh waktos ngabubarkeun sareng diserep ku mémbran mukosa. Kursus perlakuan nyaéta 5-10 dinten;
  • suppositories pikeun prostatitis
  • Instillations.Éta dianggo dina kaayaan cicing. Alesanna nyaéta metode administrasi, ku sabab éta obat dikirimkeun ampir kana fokus peradangan sareng gancang pas. Ubar kasebut disuntik ngaliwatan uretra nganggo katéter;
  • Microclysters.Ubar dumasar kana decoctions herbal. Harta utama nyaéta pangaruh anti-radang. Tapi ieu teu ngagantikeun terapi full-fledged, sabab mangrupa salah sahiji sarana ubar alternatif.

Obat pikeun prostatitis dina daptar lalaki

Pél sareng kapsul

Antibiotik mangrupakeun pilihan kahiji tina sagala dokter dina pengobatan radang prostat. Aranjeunna dibagi kana tilu grup:

  • pénisilin;
  • Tetracycline;
  • Fluoroquinol.

Kursus terapi nyaéta 10 dinten. Dina kasus anu parah, ubar dikaluarkeun sacara intravena.

obat pikeun prostatitis

Pameungpeuk adrenergik. Kauntungannana nyaeta aranjeunna bersantai otot lemes tina jaringan kelenjar, kukituna facilitating outflow cikiih.

kapsul pikeun prostatitis

Ubar tina grup ieu sacara khusus tindakan - aranjeunna ngeureunkeun tindakan sistem saraf simpatik ngan dina kelenjar prostat.

obat suntik pikeun prostatitis

Suntikan

Suntikan ditunjuk pikeun ngubaran prostatitis kronis. Janjian lumangsung kalayan nada low otot kandung kemih, ngirangan kamungkinan trombosis. Kursus perlakuan nyaéta 5-10 dinten, hiji suntikan per dinten. Tina contraindications, ngan hiji anu kacatet - hypersensitivity kana salah sahiji komponén agén prescribed. Pangaruh samping nyaéta kamungkinan alergi.

Lilin

Suppositories propolis paling éféktif. Hatur nuhun kana propolis, anu ngandung sakumpulan asam amino, résin, unsur renik - ubar ieu pikeun prostatitis gaduh sababaraha épék dina organ anu kapangaruhan - anti radang, antibakteri, regenerasi sareng analgesik. Contraindications kaasup Intoleransi individu jeung alérgi kana propolis.

Tapi suppositories kalawan diclofenac salaku komponén pengobatan utama meta leuwih éféktif dina peradangan. Salian prostatitis, maranéhanana baris mantuan lalaki jeung hemorrhoids.

Supositoria Ichthyol - tiasa dianggo salaku ubar keur ngabius, disinféktan sareng antiseptik. Ngaronjatkeun sirkulasi getih dina organ pelvis. Contraindications - Intoleransi individu pikeun komponén.

Persiapan ti Cina

Nagara ieu ngagaduhan jumlah lalaki anu paling ageung. Ku alatan éta, isu combating kasakit geus salawasna relevan. Kamulyaan ubar Cina anu saé pisan sahingga jalma-jalma ti sakumna dunya sumping ka dieu pikeun pengobatan. Jeung ubar lokal pikeun prostatitis di lalaki ulasan pohara alus.

Pél herbal Cina nguatkeun potency jalu, ngaronjatkeun aktivitas secretory tina kelenjar jalu. Komposisi kalebet: akar ginseng, supa lingzhi, jukut embe gunung sareng alpania ubar. Dianjurkeun salaku ubar réstoratif sanggeus kursus perlakuan. Teu tiasa dicandak kalayan tekanan darah tinggi, insomnia sareng saraf saraf.

Naon nginum obat pikeun prostatitis di lalaki? Ubar Cina nyarankeun patch pikeun prostatitis. Kauntungannana nyaéta teu aya efek samping, teu aya kandungan kimia. Éta henteu toksik.

Urang ngaharepkeun lalaki nu ayeuna anjeun terang naon ubar pikeun nyokot prostatitis.