Ubar pikeun prostatitis: daptar ubar anu pangsaéna

Kelenjar prostat nyaéta organ utama dina sistem reproduksi unggal lalaki. Henteu ngan potency gumantung kana eta, tapi ogé kualitas cairan mani.

Ku alatan éta, gangguan dina karya organ glandular mangaruhan réproduktif jeung lingkup seksual lalaki.

Munggaran sadaya, Anjeun kudu ngahubungan urologist a, ngalaman runtuyan pamariksaan jeung diagnostics. Saatos ieu, pangobatan konservatif ditunjuk.

Naon anu dipikabutuh pikeun terapi ditangtukeun ku spesialis masing-masing. Dina kombinasi sareng diet, urut sareng fisioterapi, terapi utama prosés radang ngan ukur ningkat.

dokter resep ubar pikeun prostatitis ka pasén

Tanda-tanda

Dicirikeun ku kursus akut panyakit.

  • Nyeri, beurat, teu ngarareunah di wewengkon palangkangan.
  • Sensasi pikaresepeun nalika urinating, ningkat pangjurung wengi, khususna.
  • Parobihan indikator suhu dina 38. 0-39. 0 ° C.
  • Apatis, kacapean, kacapean.
  • Wanda depresi, masalah sosial, sénsitip.
  • Durasi pondok tina sauyunan, éjakulasi gancang.
  • Gangguan dina potency, cacakan sirit pondok, létoy sapanjang kelamin.
  • Discharge tina uretra tina struktur uncharacteristic.
  • Nyeri nalika orgasme anu janten teu émosional.

Upami anjeun henteu ngalakukeun tindakan, sadaya ieu tiasa janten bentuk kronis atanapi laten. The culprits pikeun ngembangkeun prosés nyaéta mikroorganisme, virus jeung baktéri anu asup kana kelenjar prostat ngaliwatan téstés, kandung kemih.

Gejala bentuk kronis panyakit:

  1. Nyeri tarik konstan dina perineum sareng lanté pelvic.
  2. Suhu saeutik 37, 1-37, 3 ° C.
  3. Perasaan ngosongkeun kandung kemih teu lengkep.
  4. Spasme di ahir urination, peuting lalampahan ka jamban.
  5. Gangguan dina kaayaan méntal sabar, kurangna sare normal, nervousness.
  6. Masalah cacakan.

Bentuk patologi ieu peryogi perawatan ati-ati, dimana antibiotik penting pisan. Ku alatan éta, leuwih sae pikeun ngajalanan terapi dina fase akut, dimana urut, latihan, diet jeung remedies alam bisa jadi prescribed.

Algoritma prosés perlakuan

obat pikeun pengobatan prostatitis

Tanda mimiti prostatitis teu bisa dipaliré. Anjeun kedah langsung ngahubungi spesialis anu, saatos ujian rectal organ sareng ngalangkungan séri tés, bakal resep sakumpulan ukuran anu ditujukeun pikeun ngaleungitkeun prosés patologis.

Naon perlakuan ngawengku:

  1. Antibiotik
  2. Pangubaran nyeri.
  3. Suppositories rectal.
  4. Obat anu ngirangan nada otot.
  5. Terapi anti radang.
  6. agén immunomodulatory.
  7. Pameungpeuk adrenergik.
  8. Urut organ: médis (internal), éksternal.
  9. Fisioterapi: Éléktroforésis.
  10. Latihan Kegel (opsional).
  11. Paranti.
  12. Vitamin kompléks.

Dina kasus canggih, campur bedah anu prescribed. Éta mangrupikeun ukuran anu dipikabutuh pikeun pencegahan onkologi, adenoma, sclerosis organ.

Narkoba

Antibiotik

Seringna, prosés radang dimimitian kusabab patogén tepa. Ku alatan éta, terapi antibiotik diresmikeun.

Grup ubar ieu, gumantung kana pajeulitna, panggung sareng bentuk panyakit, tiasa resep dina sababaraha variasi - tablet, dina bentuk kapsul, suspensi sareng suntikan i / m.

Ngan dokter anu bakal resep bentuk antibiotik khusus dumasar kana kasus individu.

Ngaleungitkeun etiologi non-inféksi:

  • Obat anti radang non-stéroid.
  • Phytopreparations.
  • Suppositories rectal.

Ubar ieu ngaleungitkeun peradangan dina organ, ngaleungitkeun spasme, ngaleungitkeun bareuh. Sateuacan nganggo, anjeun kedah maca petunjuk. Entong pangobatan diri, anu pinuh ku komplikasi sareng efek samping.

Pangubaran nyeri

Sakur prosés radang dibarengan ku nyeri, pikeun ngeureunkeunana, anestesi ditunjuk. Aranjeunna dibagi kana sababaraha grup - non-steroidal, non-narkotika, herbal. Sadia dina bentuk tablet, suppositories.

Pameungpeuk alfa

Pikeun ngahindarkeun bedah salajengna dina organ, grup obat ieu resep. Aranjeunna ngabantosan normalkeun aliran kaluar cikiih, ngaleungitkeun spasme dina saluran uretra sareng otot lemes kandung kemih.

Aranjeunna seueur dianggo pikeun ngubaran seueur prosés patologis, kalebet radang kelenjar prostat.

Obat generasi anyar loba dipaké.

Relaksasi otot

Pikeun bersantai otot lemes, adrenolytics ditugaskeun pikeun kursus normal cikiih. Aranjeunna ngalakukeun padamelan anu saé, nada otot kandung kemih, ningkatkeun sistem saraf, sareng ngaleungitkeun spasme sareng peradangan.

Obat-obatan ieu diresmikeun dina kombinasi sareng terapi umum, ogé pikeun panggunaan jangka panjang.

Vitamin

Pikeun mulangkeun kakuatan imun, pikeun mantuan awak Cope jeung virus jeung inféksi, ubar immunomodulatory nu prescribed.

Sadayana gaduh bentuk pelepasan anu béda, panginten anu paling mujarab nyaéta ubar dina bentuk supositoria rectal. Paling sering eta geus prescribed pikeun formulir kronis.

Mibanda rupa-rupa épék on sistim imun awak. Dipaké pikeun 10-14 poé, 1 pc. * 2 rubles / dinten.

Ogé ngaleungitkeun nyeri sareng peradangan. Parentah resmi nyarios yén éta jarang pisan nyababkeun réaksi alérgi anu aya hubunganana sareng Intoleransi individu kana komponén utama.

Lilin

Tindakan obat:

  • Aranjeunna ngaleungitkeun spasme, nyeri.
  • Ngubaran bareuh.
  • Ngaronjatkeun sirkulasi getih.
  • Ngadegkeun kaluaran cikiih normal.
  • Merangan disfungsi erectile.
  • Pencegahan infertility.

Téknologi alternatif pikeun pengobatan prostatitis

Paranti

Pikeun ningkatkeun hasil tina perlakuan utama sareng pikeun nyegah bentuk naon waé, alat médis suksés dianggo dina terapi bioresonance (BRT). Alat dina radiasi frékuénsi luhur miboga éfék detrimental dina prosés radang.

Kusabab ieu, nyeri di perineum sareng daérah lumbar dikirangan, sareng kaluaran cikiih dibalikeun.

pamakéan biasa - nyegah resiko prostatitis, restores potency.

Resep ubar tradisional

Ngaran komponén Kumaha masak Kursus perlakuan (dinten)
Kalanchoe (jus) Squeeze jus tina tutuwuhan pikeun satengah gelas. Inuman dina burih kosong. 14-20 (anjeun tiasa nyandak kursus sareng istirahat)
Walnut, madu 1: 1 (masing-masing 1 sdm). Candak 2 p. dina sapoe Waktos na lami
Partisi walnut 1 méja. l. * 3 tumpukan. cai nu ngagolak, kulub salila 20 menit. Tambahkeun madu secukupnya. Inuman 1 méja. l. sateuacan tuang 2 rubles / dinten tilu puluh
Cranberry kaldu Daun sareng buah beri saé di dieu. Dina méja ka-6. l. * 4 tumpukan. rupa. Kulub salila 15 menit. Sateuacan tuang 1 méja. l. x 3 rubles / dinten tilu puluh
Produk beekeeping (serbuk sari) 1 sdm* 1 rub. / Dinten. Candak sateuacan tuang. 10-14 / putus / nuluykeun
Tincture dina ceuli biruang Pikeun 1 liter alkohol (vodka), nyandak 4 méja. l. produk ditumbuk. Keukeuh dina tempat anu poék salami 14 dinten. Candak 10-15 tetes. * 3 p. Numutkeun skéma, inuman 14 poé / 14 putus / nuluykeun
Peterseli (siki) Pikeun 1 tumpukan. cai 2 méja. l. siki. Kulub, tiis, solokan. Inuman 1 méja. l. * 3 rubles / dinten. tilu puluh
Siki waluh + madu 1, 5 tumpukan. grind peeled siki atah nepi ka bubuk, madu 8-10 méja. l. Aduk, gulung kaluar bal, nempatkeun dina kulkas. Candak dina burih kosong isuk-isuk. Waktos na lami
Nettle + anggur (infusion) Pikeun 1 liter anggur, nyandak jar satengah liter bumbu. Tambahkeun 1, 5 tumpukan. cai, nempatkeun dina cai mandi, mawa ka kulub a, piceun. Keukeuh beurang, galur. Inuman 1, 5 tabel peuting. l. tilu puluh

Dina manifestasi mimiti panyakit, nganjang ka urologist a. Ngan perlakuan timely bakal mantuan ngajaga ngalawan komplikasi jeung nyegah peluh.

Jaga kaséhatan anjeun, kekebalan kuat, prostat séhat - jaminan kakuatan lalaki. Ngalanggan situs urang. Aya loba informasi metot payun. Sing séhat!