Daptar pél murah sareng mujarab pikeun prostatitis

Salah sahiji panyakit paling umum pikeun lalaki, prostatitis, lumangsung ku sababaraha alesan. Dina henteuna pangobatan anu nyukupan, kasakit tiasa nyababkeun komplikasi serius sapertos prostatitis kronis, disfungsi seksual, impotensi sareng infertilitas. Pikeun ngahontal épék terapi maksimum, pangobatan kompléks patologi radang prostat dilaksanakeun. Rupa-rupa pél pikeun prostatitis gaduh épék anti radang, antibakteri, analgesik, antispasmodic sareng pangaruh imunomodulasi.

Indikasi pikeun panggunaan tablet pikeun prostatitis

dokter nyarankeun ubar pikeun prostatitis

Pangobatan pikeun pengobatan prostatitis di lalaki diresepkeun ku dokter saatos pamariksaan, ngémutan panyababna sareng agén panyabab panyakit. Dina kasus anu langkung maju sareng parah, nalika teu mungkin pikeun ngaidentipikasi agén sabab tina patologi atanapi henteu aya waktos kanggo éta, spesialis nulis resep pangobatan pikeun sababaraha spéktrum kagiatan, anu sacara signifikan ningkatkeun kasempetan sabar pikeun pulih.

Pél pikeun prostatitis di lalaki diresepkeun dina kasus ieu:

  1. Mangrupikeun bentuk patologis tepa anu akut, anu diprovokasi ku galur patogén mikroba, contona, Klebsiella, Escherichia coli, enterococci, Pseudomonas, Proteus.
  2. Prostatitis ku ayana inféksi séks anu babarengan.
  3. Bentuk mikroba kronis tina panyakit biasana dikembangkeun ngalawan latar tukang prosés peradangan anu diprovokasi ku ureaplasma, chlamydia sareng mycoplasma.
  4. Tablet pikeun prostatitis ogé diperyogikeun kalayan panyawat latén dina panyakit. Sanaos henteu aya gejala klinis, pangobatan latén tina panyawat sering nyababkeun komplikasi, anu langkung hésé pikeun diubaran tibatan panyakit anu aya dina kaayaan. Terapi latén mangrupikeun pencegahan anu saé tina akibat tina panyakit sakumaha impotensi sareng kamandaran.
  5. Pikeun ngubaran prostatitis anu teu tépa, dokter kedah resep resep pil gejala.

Pél pikeun prostatitis: daptar ubar

ubar pikeun prostatitis

Sadaya pil kanggo prostatitis, murah sareng efektif, tiasa dibagi kana 3 kelompok ageung:

  1. Ubar éototropika. Ieu antibiotik anu kedah dilaksanakeun pikeun ngaleungitkeun panyabab utama patologi - inféksi.
  2. Pangobatan pathogenetic dirancang pikeun ngaleungitkeun peradangan dina organ sareng ngirangan parna kamacetan.
  3. Daptar pil pikeun prostatitis kalebet pangobatan gejala anu diresepkeun pikeun ngaleungitkeun manifestasi panyakit anu teu pikaresepeun.

Penting!Perlakuan anu épéktip pikeun patologis dimungkinkeun ngan ukur ku pendekatan terpadu sareng panggunaan ubar ti sadaya kelompok anu didaptarkeun, sabab éta penting henteu ngan ukur ngaleungitkeun gejala, tapi ogé pikeun ngaleungitkeun panyabab panyakit.

Antibiotik

Daptar pil pikeun prostatitis di lalaki, daptar dimimitian ku ubar antibakteri, anu dijantenkeun dasar pikeun pangobatan patologi asal tepa. Di apoték, anjeun tiasa mésér sababaraha antibiotik sareng ngagunakeunana numutkeun pitunjukna, tapi ieu kedah dilakukeun sakumaha anu diarahkeun ku dokter.

Dina pengobatan prostatitis, antibiotik tina grup ieu biasana dianggo:

  1. Agén antibakteri paling épéktip pikeun prostatitis nyaéta ubar tina kelompok fluoroquinolones.
  2. Dina hal intoleransi kana fluoroquinolones sareng ayana patologis kronis organ internal, pénisilin terlindung diresepkeun. Éféktivitas ubar ieu rada handap.
  3. Macrolides kedah dirujuk kana jumlah antibiotik cadangan. Éta diresepkeun ngan ukur upami ubar tina dua kelompok anu didaptarkeun di luhur teu tiasa dianggo kusabab contraindications. Macrolides gampang dicandak, kumargi anjeun ngan ukur kedah nginum pil sakali sapoé.

Durasi pangobatan antibiotik ditangtukeun ku dokter sareng rata-rata 7-14 dinten. Dina bentuk akut, ubar ieu dicandak salami 10-14 dinten, sareng dina bentuk kronis, rata-rata 7-10 dinten. Dina hal prosés peradangan akut sareng kaayaan serius pasién, antibiotik disarankeun dikaluarkeun sacara intramuskular.

Obat anti radang non-stéroid

Kalayan patologi ieu, pangobatan anti radang biasana diresepkeun pikeun ngirangan pembengkakan, peradangan sareng nyeri. Obat ieu dibagi kana dua kelompok, stéroidal sareng non-steroidal. Anu terakhir diantarana ditangtoskeun diresepkeun dina algoritma pangobatan standar, sabab éta ngagaduhan épéktipitas anu diperyogikeun.

NSAIDs biasana dilaksanakeun dina tahap akut panyakit sahenteuna lima dinten. Kalayan ati-ati pisan, éta kedah dianggo pikeun duodenitis, gastritis sareng patologis ulserativa.

Immunomodulator

Obat ieu henteu ngan ukur imunostimulasi, tapi ogé pangaruh antivirus. Éta kabagi kana 3 kelompok:

  • alam;
  • péptida;
  • sintétik.

Pamblokir alfa

Nalika daptar pil pikeun prostatitis, murah sareng efektif, éta perlu disebatkeun alfa-blocker. Ieu pangobatan anu ngabeungkeut reséptor otot lemes, ngirangan spasm na, sahingga mempermudah kaluarna cikiih.

Perhatosan!Pikeun kéngingkeun hasil anu langgeng dina ayana prostatitis, blokir adrenergik dianggo salami kursus panjang ti genep bulan dugi ka sataun.

Ngaleungitkeun nyeri

Antispasmodics sareng relaxants otot diresepkeun salaku pereda nyeri. Aranjeunna santai otot lemes tina organ, ningkatkeun microcirculation getih di jerona, normalisasi kaluarna sékrési sareng ngaleungitkeun nyeri. Sakumaha aturan, dokter nulis resep antispasmodik.

Relaksasi otot janten panyawat nyeri ku sayah otot perineum, uretra, sareng uretra. Aranjeunna henteu ngan ukur ngaleungitkeun nyeri, tapi ogé ningkatkeun kiih. Durasi pangobatanana ti sapuluh dinten dugi ka sabulan.

Pangubaran hérbal sareng homeopati

Pangobatan homeopathic biasana dianggo henteu ngan ukur pikeun pengobatan, tapi ogé salaku pil kanggo pencegahan prostatitis.

Biasana ubar-ubaran ieu dicandak dina kursus panjang sababaraha bulan. Obat ieu paling épéktip dina pengobatan patologi dina bentuk akut sareng kronis upami aranjeunna dianggo dina kombinasi sareng ubar tina patogénetik, etiotropik sareng tindakan gejala.