Pangubaran pikeun prostatitis anu kedah dipikaterang ku unggal lalaki

Sateuacan ngalaman kursus pangobatan pikeun panyakit naon waé, penting pisan pikeun mendakan langkung seueur inpormasi ngeunaan ubar anu diresepkeun ku dokter anu hadir.prostatitis lalakiKusabab kitu, dina matéri ieu kami parantos ngempelkeun sadaya fakta anu pikaresepeun sareng kirang umum ngeunaan ubar ku ekstrak prostat, ubar pikeun prostatitis, anu kedah dipikaterang ku unggal jalma.

Riwayat ubar

Sababaraha jalma terang yén ekstrak prostat sanés penemuan farmakologis dina sababaraha taun ka pengker. Nyatana, éta mimiti dikembangkeun deui dina pertengahan 80an. Salami mangtaun-taun, élmuwan Rusia berjuang pikeun nginum obat ieu efisiensi maksimum, sanaos uji klinis anu munggaran henteu ngahasilkeun hasil anu diarepkeun.

Mangtaun-taun saurna, aranjeunna berhasil ngahontal cita-citana, sareng di 1992 ubar na muncul dina rak apoték.

Percobaan klinis

Salami mangtaun-taun nalungtik ubar ku ekstrak prostat, seueur uji klinis parantos dilaksanakeun. Anu matak, nalika salah sahijina, lalaki anu kaserang prostatitis dibagi kana dua kelompok, salah sahijina nampi ubar nyalira, sareng anu kadua - plasebo. Teras éta dibuktikeun sacara ilmiah yén ubar gancang ngaleungitkeun nyeri sareng peradangan, normalisasi buang air kecil sareng mulangkeun cacakan. Dina waktos anu sami, pamilon dina grup kadua ogé mimiti perhatoskeun paningkatan leutik - kitu kuat imanna kana obat anu dipasihkeun.

Bahan aktif

Mangrupikeun ubar alami anu asalna tina sato. Bahan aktif na mangrupikeun kompleks péptida protéin, leyur dina cai, sareng diisolasi tina prostat sapi jalu dewasa.

Éta ogé ngandung glisin, anu tanggel waler pikeun pembaharuan sél sareng oksigénasi sareng ngabantosan fungsi sistem imun. Sareng berkat Dimexide, ubar nembus langkung gancang kana sél kelenjar prostat pasién, anu ningkatkeun efektivitas ubar.

Lilin langkung aman

Supositoria rektum sareng ekstrak prostat henteu ngan ukur nyerep gancang dina témbok peujit, tapi ogé lebet kana prostat, bypassing ati, anu ngajantenkeun aranjeunna langkung aman tibatan suntikan. Langkung gampang pikeun nyalira ubar sacara langsung tibatan nyuntik tanpa persiapan khusus atanapi angkat ka ahli pikeun suntikan.

Biaya murah

Seueur anu yakin yén kéju gratis ngan tiasa dipendakan dina mousetrap, sareng hal-hal anu murah ngan saukur henteu tiasa kualitas luhur. Kusabab kitu, aranjeunna curiga kana béaya rendah obat, nalika ubar sanés pikeun prostatitis hargana dua malah tilu kali langkung. Nyatana, murahna narkoba sabab tina asal na henteuna iklan.

Tanpa resep

Pangobatan ekstrak prostat parantos dikenal di pasar farmasi langkung ti 20 taun sareng tiasa dipésér ku lokét tanpa resép. Sanaos kitu, para pamekar masih nyarankeun yén anjeun konsultasi sareng dokter sateuacan nyandakana pikeun ngadiagnosa pasién anu leres sareng resep pangobatan anu pas.

Teu aya prion

Sakumaha anu parantos kami sebatkeun, ekstrak prostat mangrupikeun ubar anu asalna tina sato, ku alatan éta, bahan baku pikeun produksi obat dikontrol sacara ati-ati berkat téknologi pangénggalna, anu kalebet kontrol tegalan sareng filtrasi anu kuat dina pamasangan khusus. Pabrikan ngajantenkeun henteuna lengkep prion, nyaéta protéin ngabahayakeun dina komposisi ubar.