Métode éféktif treatment of prostatitis dina lalaki di imah

Prostatitis – radang prostat kelenjar nu lumangsung alatan gangguan tina microcirculation getih dina otot nu pelvis jeung floor pelvic jeung / atawa tepa prosés di jaringan.

Radang prostat di lalaki

Manéhna ieu dipirig ku deterioration signifikan dina kualitas kahirupan lalaki. Teu timely atawa salah dipilih treatment ngabalukarkeun sering recurrences, transisi tina panyakit kana bentuk kronis.

Salian konservatif terapi, aya nu éféktif séjén ngadeukeutan pikeun merangan panyakit ieu. Salah sahiji anu pang penting nyaéta treatment of prostatitis di imah.

Tapi, anjeun teu kudu maranéh ngalalaworakeun nasihat médis panarjamah. Kahiji anjeun kudu menta nasehat dokter pikeun nalungtik jeung pikeun ngaidentipikasi sabab pelanggaran.

Kumaha pikeun nangtukeun ayana prostatitis

Tangtu, hiji diagnosis akurat bisa ngan ménta the ahli. Tapi, aya tangtu tanda nu kudu maksa manusa pikeun mayar perhatian pikeun kaséhatan maranéhanana.

Diagnosis gering di imah téh "teu view" ieu awal tanda warning, jeung promptly neangan perhatian médis.

Akut prostatitis bakal teu ngidinan, tapi leuwih mindeng aya bentuk kronis panyakit, nu tumuwuh lalaunan jeung kanaékan bertahap of gejala.

  • ngaronjat frékuénsi urination;
  • ngarareunah dina palangkangan jeung di wewengkon séks;
  • gangguan seksual.

Jeung deterioration tina ngaronjatkeun gejala nyeri, aya asalna hiji exacerbation, nu dipirig ku leuwih keuna gejala:

  • nyeri dina beuteung;
  • nyeri urination;
  • involuntary ngaleupaskeun cikiih lamun maranehna squat;
  • rarasaan nyeri salila gerakan bowel;
  • a deterioration signifikan tina cacakan;
  • Umum kaséhatan goréng;
  • kanaékan suhu awak.

Kumaha pikeun nangtukeun ayana prostatitis

Ngaktipkeun ka ahli lalaki kudu jadi didiagnosis jeung pikeun meunangkeun pasini. Cara panggancangna pikeun mantuan ngajawab masalah treatment ubar prostatitis, anu bakal leuwih éféktif lamun complemented ku kabuktian remedies imah.

Kumaha pikeun ngubaran prostatitis di imah

Treatment of prostatitis di imah ngalibetkeun pamakéan rahayat resep, urut, latihan jeung physiotherapy alat nu ngabantu cope jeung kasakit jeung pikeun mulangkeun kaséhatan gedong.

Hal anu penting pikeun ngarti yen hiji imah treatment of prostatitis nyaéta dimungkinkeun ngan dina henteuna komplikasi panyakit. Pajeulit wangun atawa remen relapsing panyakit merlukeun perhatian gede jeung leuwih kuat response salila terapi.

Resep ubar tradisional

Treatment of prostatitis dina lalaki di imah, dumasar kana rahayat resep pikeun mantuan betah nyeri, ngagentos inflammation, mulangkeun prosés normal urination jeung nambahan nada sakabéh organisme jeung lalawanan anak ka nu mana wae nu inféksi.

Siki waluh di treatment of prostatitis

Waluh siki prostatitis

Siki waluh nu dipaké pikeun treatment of prostatitis pikeun abad. Maranéhanana penyembuhan pangaruh alatan jumlah badag tina unsur saperti kitu séng. Awak jalu kaperluan sapopoé supply séng dina awak, hal ieu ngamungkinkeun pikeun ngawétkeun jeung ngajaga kaséhatan. Dipaké pikeun perlakuan garing tapi teu anggang siki waluh. Maranéhanana kudu mesek jeung dahar. Pikeun kursus treatment biasana cukup hiji pound of siki. Nyaeta, tangtu bakal lepas nepi ka nepi ka ahir "cageur". Upami anjeun malikan ieu kursus unggal taun résiko exacerbation of prostatitis kronis ieu nyata ngurangan.

Cara kahiji: unggal poé anjeun kudu dahar 30 siki, siki waluh. Mun ieu saméméh dahar, teu puguh, maranéhanana kudu sacara saksama nyapek.

Metoda kadua: Peeled atah siki waluh ngaliwatan coet jeung nambahkeun ka eta 200 gram madu. Sadaya oge jeung diaduk roll bola ukuran walnut hiji. Pikeun treatment of prostatitis kronis sapopoé dahar 2 ieu bola. Di antarana, saperti dina kasus samemehna, dikonsumsi saméméh hidangan. Bola nu teu diidinan ka ngelek, nyapek jeung ngabandungan eta pikeun dua nepi ka tilu menit.

Infusion hazel

Bahan utama nyaéta dukun hazel. Pikeun treatment of prostatitis kudu nyokot boh babakan atawa daun hazel. Ganti anjeun bisa brew boh bahan, robah eta. Babakan kudu brewed dua kali salami eta leuwih kaku.

Resep: hiji séndok tina daun (atawa babakan) dukun hazel brewing dina kaca cai ngagolak, nutupan ketang tutup sarta ngadagoan satengah jam. Saterusna galur jeung nyokot 1/4 Gelas 4 kali sapoé. Ieu téh leuwih sae pikeun make unggal waktu seger bahan. Biasana cukup minggu prosedur saperti.

Wormwood pikeun prostatitis

Wormwood tutuwuhan jeung nu pikeun nanganan ampir mana wae inféksi kaasup pyogenic. Kumaha cageur prostatitis wormwood? Eta téh pangalusna pikeun ngalaksanakeun komprehensif tangtu nu ngawengku ingestion of kaldu jeung lavage uretra nu. Anjeun bakal kudu 100 gram garing sage, nu fray di leungeun saperti rupa salaku mungkin jeung sifted ngaliwatan tabung a. Fines nu dipaké pikeun ingestion dina bentuk garing, nu gede – pikeun kaldu, dipaké pikeun nyieun microclysters jeung douching uretra nu. Hasilna nyaeta dual pangaruh dina awak nu geus diberesihan tina patogén inféksi, nu ngabalukarkeun patempuran prosés radang.

Treatment lasts hiji minggu. Garing wormwood jeung atawa tanpa dahareun nyokot hiji ciwit jero, cai squeezed. Unggal poé dina peuting ulah microclysters jeung irigasi uretra kalayan bantuan dekok.

Dekok pikeun douching jeung mikroklizm dipigawé saperti kieu. Hiji séndok téh jeung slide garing ramuan wormwood tuang hiji liter cai ngagolak. Sanggeus tiis ka 40°C disaring. Pikeun unggal prosedur, anjeun kudu 50 ml kaldu. Ngagunakeun jarum suntik ngahasilkeun hiji suntikan kana anus jeung kana uretra nu. Suntikan kana uretra ngahasilkeun sharply yén cairan nu pindah sajauh mungkin. Pikeun unggal prosedur ieu anjeun kudu ngagunakeun jarum suntik misah.

Penyembuhan juices

Perlakuan éféktif prostatitis di imah bisa gancang jeung méakkeun jeung juices. Dina kombinasi jeung terapi ubar, ukuran ieu mintonkeun hasil anu alus. Nah ngadegkeun sayur juices nu kudu dikonsumsi sapopoé ka 600 ml. Lamun prostat hal cocog juices tina wortel, beets, campuran tina bonténg jeung asparagus jus. Tangtu, eta teu matak toko-meuli jeung seger dipencet juices. Nyieun eta sadaya waktu, tapi minimum kursus 10 poé.

Treatment of prostatitis peterseli

Peterseli pikeun treatment of prostatitis

Peterseli geus hiji daptar badag penyembuhan sipat, utamana eta relieves inflammation jeung restores fungsi seksual.

Najan kanyataan yén urang sok make peterseli dina masak, prized pikeun miboga rasa lada, peterseli nyaeta ramuan ubar, kitu eta ngandung jumlah badag tina mineral jeung vitamin. Jadi, contona, 100 g tina peterseli geus dua poean pakewuh vitamin A, nu dipake pikeun panon. Jeung vitamin C anu ampir 4 kali leuwih ti lemon! Sajaba ti éta, aya inulin peterseli alam analog insulin, kitu ogé ngatur tingkat glukosa dina getih jeung, sajaba ti éta, ieu anu pangalusna sumber gizi pikeun flora peujit.

Jus peterseli kudu nyokot séndok 3 kali sapoé satengah jam saméméh hidangan.

Éta ogé kapaké pikeun pamakéan bibit peterseli. Grind 4 teaspoons tina siki kana powder a, m tuang hiji Cup cai ngagolak, nunda ka kulub salila 15 menit, mangka hayu tiis. Panarimaan ngalakukeun 4-6 kali sapoé pikeun 1 séndok.

Produk nyiruan dina treatment of prostatitis

Di imah treatment of prostatitis gancang mantuan lilin dijieun madu atawa propolis. Tetep di fridge nu. Pake ku inserting kana anus.

Pikeun pabrik madu lilin kudu madu (1 séndok téh), endog (1 sapotong), tipung (3 sendok). Sadaya dicampurkeun pikeun ngabentuk hiji lilin. Make one piece dua kali sapoé. Kursus treatment lasts hiji bulan, mangka sabulan satengah eta bisa terus-terusan.

Pikeun nyieun lilin ti propolis, nyokot 50 gram alkohol jeung crushed propolis, campur jeung keukeuh 2 minggu tanpa aksés cahaya, daily oyag. Sanggeus maksa pisan ieu ngejat dina mandi cai nepi ka jadi brownish-konéng. Saterusna, massa anu dihasilkeun ieu dicampurkeun jeung koko mentega pikeun ngabentuk suppositories. Treatment – hiji hal sapopoé pikeun 35 poé saméméh waktu sare. Cageur panyakit di imah jeung metoda ieu, kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun 2-3 kursus-kursus jeung hiji interval 8 minggu.

Urut prostatitis

Prostat urut

Lamun prostat atawa pikeun nyegah urologists nyarankeun kursus prostat urut. Eta mantuan ka cope jeung bentuk nu mana wae nu prostatitis kronis. Ieu téh alatan pamutahiran sirkulasi getih lokal jeung stimulasi tina awak.

Naon rusiah ka efektivitas urut?

  • normalisasi of sirkulasi getih lokal;
  • ningkatkeun nada otot;
  • mastikeun nu outflow of the sékrési;
  • ningkatkeun fungsi seksual;
  • ningkatkeun efisiensi treatment médis.

Urut bisa dipigawé rectally atawa pangaruh ngaliwatan jaringan perineum.

Metodeu kahiji nya éta dianggap paling éféktif. Aksés ka prostat nyaéta ngaliwatan anus. Eta leuwih hade pikeun mercayakeun prosedur ieu pikeun ahli, sabab prostat anu pohara alus organ jeung jaringan gampang ruksak ku mékanis dampak.

Aplikasi ieu metoda urut ogé mungkin. Manusa bisa nyieun pasangan. Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun cope sorangan, ngagunakeun alat husus – prostat massagers. Maranéhanana boga ukuran jeung bentuk aman nuliskeun kana anus jeung ngalakukeun tindakan anu diperlukeun.

Hiji cara gampang urut anu an luar urut. Ieu téh kurang éféktif, tapi aya penetrasi. Hal ieu bisa dilakukeun ku leungeun, mencet turun jeung nyieun gerakan sirkular di crotch wewengkon. Anjeun oge bisa make massagers atawa nu cocog item. Contona, hiji alus massager pikeun luar prosedur nyaéta bal pikeun ténis. Nunda eta dina korsi, hiji lalaki sits di luhur, jeung jeung ati-ati digulung deui jeung mudik. Ieu procedureon pikeun ngalakukeun sababaraha kali sapoé, tapi pastikeun anjeun ngalakukeun hal eta dina isuk-isuk, geura-giru sanggeus bangun up. Lima menit anu cukup.

Pikeun urut di imah disadiakeun perlu therapeutic jeung pangaruh preventif jeung teu mawa cilaka, éta téh perlu pikeun nyaho lokasi prostat ngalakukeun sagala gerakan taliti pisan, jeung pastikeun pikeun nyokot kana akun contraindications.

Contraindications urut prostat

  • Prostatitis akut;
  • Ayana tanda malignant lesions prostat;
  • Ayana cysts jeung batu di kelenjar prostat.

Latihan bobodoran prostatitis

Latihan ti prostatitis

Urang sadaya nyaho, yen gerakan hirup. Aktif gerakan, nu biasa latihan fisik anu alus pencegahan prostatitis disababkeun ku stagnation. Lamun kasakit geus aya, mangka hasil anu alus dina perlakuan anak méré latihan basajan nu geus cukup pikeun ngalakukeun tilu kali saminggu.

Lamun mungkin, anjeun kudu ngalaman terapi fisik dina hiji fasilitas médis. Sanajan kitu, loba latihan nu sadia pikeun diri kelas. Maranehna ngalakukeun teu merlukeun super usaha, kaayaan husus, sarta bakal jadi salian alus pikeun treatment komprehensif bakal ngaktifkeun leuwih gancang jeung leuwih efisien pikeun cageur panyakit di imah.

Squats bobodoran prostatitis

Hiji pisan éféktif latihan, malikkeun sirkulasi getih dina organ pelvic jeung prostat dina sababaraha hal, anu biasa squats. Ideally anjeun hoyong ka squat 100 kali, tapi teu kudu ngalakukeun hal eta sakali, anjeun bisa dibeulah kana 2-3 susunan jeung putus pondok.

Lamun dina sakali eta hésé pikeun ngalakukeun jumlah diuk-UP, jumlah maranéhanana kudu saeutik demi saeutik nambahan. Cukup kuratif beban bakal squat tilu kali saminggu. Sami squats kudu jadi teu salaku jero salaku mungkin, leungeun mah diangkat up.

Latihan séjén pikeun treatment of prostatitis

  • bohong dina beuteung téh langsung ngangkat suku (20 kali);
  • "gunting" gerak lempeng rada diangkat ti lantai jeung suku anjeun dina posisi seated, leungeun dina fokus saeutik deui (20 kali);
  • bohong dina balik deui ka tighten suku ka dada saluhur mungkin, pikeun jepitan leungeun maranéhna jeung tetep dina posisi nu salaku loba nu jéntré, tapi teu leuwih ti 20 menit;
  • putting suku babarengan, squatting turun ku hiji-katilu, nyorong tuur maju ganti. Latihan anu dipigawé pikeun 5 menit unggal isuk jeung sore.

Latihan gede nu ngaronjatkeun sirkulasi getih dina pelvis, anu biasa leumpang. Kudu indit di unggal kasempetan: ngan biasa leumpang, pindah kira-kira jarak pondok dina suku, nanjak nu tangga tinimbang Lift.

Instrumen jeung aparat pikeun treatment of prostatitis

Perkembangan téknologi médis modern geus ngarah ka nu nyiptakeun rupa-rupa alat pikeun treatment panyakit jeung nu ka ngalawan ieu kasakit di imah tanpa teratur lalampahan ka fasilitas médis.

Karya alat dumasar kana prinsip nu beda, tapi dampak maranéhanana aimed di achieving hiji obyektif – nu stimulasi tina kelenjar prostat, ngaronjatkeun sirkulasi getih dina wewengkon ieu jeung decongesting.

Jenis alat

  • geter;
  • magnét;
  • stimulating dimodulasi arus;
  • laser.

Unggal rupa instrumen boga maranéhanana "kuat" sisi. Pikeun conto, ngagunakeun mikro-vibrations leuwih gancang jeung leuwih éféktif eliminates kamacetan, ngaronjatkeun nada otot, magnét pangaruh leuwih fokus dina analgesic anti-radang, anti-busung lapar pangaruh.

Aya ogé instrumen nu ngagabung sawatara prinsip operasi, maranehna leuwih serbaguna.